Sirena na violini Vanesa Mej oduševila Beograđane

Sirena na violini Vanesa Mej oduševila Beograđane

Autor: | 28/02/2011

0

„Sirena na violini“, kako već godinama nazivaju Vanesu Mej, devojku koja je pomerila granice umetnosti, sinoć je pred Beograđanima demonstrirala magiju svoje muzike, a na samom početku koncerta u „Beogradskoj areni“, muzičarka je na scenu stupila uz zvuke snažnog udara groma.
Svoj muzički miks, sastavljen od različitih muzičkih žanrova, Vanesa je sinoć preko dva časa izvodila sa bendom u kom je dominirala njena violina. Ovaj vanserijski muzički fenomen nisu propustili Snežana Malović, srpska ministarka pravde, Milan Milutinović, nekadašnji predsednik Srbije, ali i Tomica Milosavljević, bivši ministar zdravlja. Ginisovu rekorderku, slušale su i glumica Tanja Bošković i voditeljka Suzana Mančić. Vanesa Mej je sinoć nastupila pred oko 4.500 ljudi u nešto izmenjenom prostoru „Beogradske arene“, što je samo doprinelo stvaranju intimnije atmosfere, u kojoj je umetnica muzičkim tonovima koketirala sa srpskom publikom.
Vanesa je poželela da publiku pozdravi na srpskom jeziku, pa je papir sa rečenicama „Dobro veče“ i „hvala vam“ zalepila na pod. Ono što je interesantno je i da ove reči nisu bile napisane baš „po Vuku“, već onako kako bi njoj verovatno bilo najlakše da ih pročita. Međutim, to joj verovatno niko neće zameriti jer je njen gest i više nego pohvalan, piše Alo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vanesa mej