Lejdi Gaga otkrila: Do pre dve godine sam mrzela seks!

Lejdi Gaga otkrila: Do pre dve godine sam mrzela seks!

Autor: | 01/03/2011

0

Pošto joj je prvo seksualno iskustvo bilo “užasno”, kontorverzna pevačica Lejdi Gaga priznala je da je do pre dve godine mrzela seks. Pevačica je takođe dodala da nije bila spremna za “prvi put”, ali da je zadovoljna što je uvek praktikovala bezbedan seks.
- Izgubila sam nevinost kad sam imala 17. Moram da kažem da čak ni tada nisam bila spremna i da je to bilo strašno iskustvo za mene. Uopšte nisam bila dobra u tome - otkrila je pop diva u intervjuu magazinu “Garzia”.

- Uvek sam imala bezbedan seks. Moje pravilo je bilo da uvek pre toga pitam momka da li se testirao i da li ima zaštitu. U protivnom, to je kao da igrate ruski rulet - dodala je pevačica.
Iako je prvo iskustvo ostalo u lošem sećanju, Gaga je počela ponovo da uživa u ljubavnom činu tek sa dečkom Lukom Karlom, koga poznaje od svoje 19. godine, a sa kojim je u vezi od prošlog juna.
- Ustvari, nisam uživala u seksu do pre dve godine.Mrzela sam ga . Onda sam sa Lukom ostvarila  monogamnu vezu u kojoj sam imala dovoljno poverenja i u kojoj mi je bila dovoljna samo ljubav - rekla je Gaga, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još

Najnovije vesti