Željko Mitrović: Istraga je i dalje u toku, ali nema dileme da je toksikacija jedini uzrok moje bolesti!

Željko Mitrović: Istraga je i dalje u toku, ali nema dileme da je toksikacija jedini uzrok moje bolesti!

Autor: | 05/03/2011

0

Željko Mitrović oglasio se povodom teksta objavljenom u Alou, u kome se navodi da je preterao sa izjavama koje se tiču trovanja kao uzroka njegovog zdravstvenog stanja. Prenosimo u celosti šta je tim povodom izjavio vlasnik TV Pink:
- Sve dosadašnje analize koje su rađene isključuju sve ostale uzroke aplastične anemije osim toksikacije. Po svim parametrima koji su do sada pronđjeni ovaj oblik anemije nije nastao po poznatim mogućim uzrocima ove bolesti, jer su ti uzroci analizama isključeni.
Svi hematolozi koji su pratili ovaj slučaj i sve rezultate dobijene mnogobrojnim analizama, su se složili da su svi mogući uzroci aplastične anemije isključeni osim toksikacije organizma. Da podsetim, isključeni su: genetska predispozicija, alkohol, cigarete, opijati, vitamini, preparati za mršavljenje i ostali suplemti.
Policija i dalje radi na ovom slučaju. To što je policija isključila pojedince iz mog bliskog okruženja kao potencijalne počionioce ne menja rezultate analiza o uzrocima mog stanja, preciznije rečeno, ne isključuje trovanje. To što počinioci nisu otkriveni ne znači da ih nema, i neotkrivanje ne obezbeđuje ničiju nevinost.
Dnevna novina Alo mi je nehotice pripisala neke izjave, verujući svom izvoru. Iza tih izjava niti stojim, niti sam takvo šta ikome rekao
- navodi Željko Mitrović.
Izvor: Hello

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin