Kajli Minog kao Afrodita zadivila Italijane (VIDEO)

Kajli Minog kao Afrodita zadivila Italijane (VIDEO)

Autor: | 09/03/2011

0

Posle Lejdi Gage i Kejti Peri Italijane je svojim koncertom zadivila pop diva Kajli Minog. Iako sva mesta u Mediolanum Forumu nisu bile rasprodate, spektakl sa 10 balerina i osam akrobata je bio zadivljujuć. U okviru turneje “Aphrodite - Les Folies Tour” koncertom ipak nisu dominirali pozlaćeni konji, leteći anđeli, simuliran orgazam tokom numere “Slow” i mnoga druga iznenađenja, već sama Kajli koja čvrsto vlada scenom, piše Blic.
Njen nastup trajao je dva i po sata, a Kajli je igrala i pevala sa neverovatnom energijom u kostimu Afrodite. 
- Šou ima formu koja je mnogo više od onoga što sam želela. Svi su obavili galaktički posao, od produkcije preko koreografa, plesača, muzičara. Pored toga moji prijatelji Doće i Gabana su dizajnirali moje neverovatne kostime -
izjavila je Kajli. Posle koncerta duo Stefano Dolće i Domeniko Gabana napravili su žurku u Kajlinu čast u klubu “Gold” u Milanu za koje je bilo nemoguće naći pozivnice. Hala Mediolanum Forum ima ukupno 12.000 mesta, a bilo je popunjeno 6.500, iako su ulaznice bile jeftinije od onih za Lejdi Gagu koja je rasprodala koncert u Milanu. Tokom koncerta pleasači i akrobate su promenili oko 200 kostima napravljenih od milion kristala i mnoštva perja. Opremu je dovezlo 24 kamiona, a čitava produkcija vredi 25 miliona dolara. Kajli Minog je inače ovih dana proslavila petogodišnjicu izlečenja od raka dojke.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kajli minog

Pročitajte još