Jelena Rozga: Lepi muškarci me se plaše više nego ružni

Jelena Rozga: Lepi muškarci me se plaše više nego ružni

Autor: | 13/03/2011

0

- Ako bi se desilo, kao u pesmi, da moj momak u meni ne prepozna sjajni dijamant (smeh) i da se ponaša kao da sam bižuterija, odmah bih ga ostavila! Smatram da svaki muškarac svoju devojku treba da tretira kao princezu - kaže Jelena Rozga, popularna splitska pevačica koja je na poziv svog prijatelja Željka Samardžića došla u Beograd i provela nekoliko dana u srpskoj prestonici. Budući da je u tridesetim godinama, sve je češće pitanje kada će se udati i - kao u pesmi - postati “žena majka".

- Kada pomislim na budućnost, uvek vidim sebe sa svojom srećnom porodicom - ističe Rozga.
Na pitanje nagovaraju li je roditelji da se uda kao što mnogi to čine kad im dete pređe tridesetu, zgodna Splićanka odmahuje glavom:
- Ne, zaista. Moji roditelji na mene ne vrše nikakav pritisak. Kada dođe vreme, imaću svoju porodicu jer sama tako želim
.
Ona trenutno nema dečka. Šali se i kaže da je se muškarci plaše. I to više oni lepi.
- Razmišljala sam zašto je to tako i zaključila da lepi imaju veći strah da će biti odbijeni. Jer oni ružniji nekako na to i računaju, pa se ne razočaraju ako se to i desi - kroz smeh priča šarmantna pevačica i priznaje da je ranije umela da bude previše ljubomorna.
- Iskustvo me je naučilo da nema potrebe biti ljubomoran. Razumevanje i uzajamno poštovanje je najbitnije u jednoj ljubavnoj vezi.
Na Jeleninim koncertima najviše ima žena. One su njena najvernija publika još iz vremena dok je pevala u grupi “Magazin”.
- Drago mi je, pre svega, da moju publiku čine ljudi od 7 do 77 godina. A što se tiče žena... Moje pesme su, u stvari, posvećene ženama. Mislim da se one često nađu u tekstovima i drago mi je kad vidim u publici puno devojaka. Isto tako milo mi je i strašno simpatično kad vidim muškarce koji iz sveg glasa pevaju: “Ja sam ti bila privjesak što se sija...” (smeh).
Rozga će ove godine održati koncert u Beogradu, u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi album.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena rozga