Žena Ace Lukasa želi da se porodi u Nemačkoj!

Žena Ace Lukasa želi da se porodi u Nemačkoj!

Autor: | 13/03/2011

0

Supruga Ace Lukasa više bi volela da drugo dete rodi u Leverkuzenu nego u Beogradu. Dete Sonje i Aca Lukasa čim se rodi, dobiće nemačko državljanstvo. Kako saznaje „Kurir“, Vuksanovićeva je u četvrtom mesecu trudnoće i više bi volela da svoje drugo dete rodi u u zemlji čiji je državljanin, odnosno u gradu Leverkuzenu, nego u Beogradu. Razlog zbog koga je Sonja odlučila da se porodi u Nemačkoj jeste to što se tamo oseća sigurnije, pošto trudnice imaju bolje uslove i lekari su posvećeniji budućim majkama, navode naši sagovornici bliski stilistkinji i supruzi popularnog pevača.


- Sonja ni najmanje stvari ne voli da prepusti slučaju, a da ne pričamo o porođaju -
započinje priču ovaj izvor i dodaje: - Upravo zbog toga, za sebe i bebu želi samo najbolje, pa je sasvim razumljivo što želi da se porodi u Nemačkoj, gde ima mnogo prijatelja i rodbine. Naravno da Lukas nema ništa protiv te njene odluke.
A, i da se ne slaže, kažu upućeni, sigurno se ne bi suprotstavio supruzi koja je u drugom stanju. Ona je za „Kurir Stars“ delimično potvrdila naša dobro proverena saznanja, odnosno nije u potpunosti otpisala Beograd kao mesto u kojem bi bebu donela na svet.
- Postoji mogućnost da se porodim u Nemačkoj, ali još nisam odlučila. Ja sam i nemački državljanin, tako da će biti sasvim razumljivo ako budem rešila da tamo rodim svoje dete - otkrila je Sonja.
Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: aca lukas