Kortni Koks još ne zna da li će se razvesti?!

Kortni Koks još ne zna da li će se razvesti?!

Autor: | 16/03/2011

0

Kortni Koks je odlučila da progovori o svom odnosu sa suprugom Dejvidom Arketom. Tako je izvjavila da njihov brak možda i nije zauvek gotov. Zvezda serije "Cougar Town" prošle godine je predložila Dejvidu da neko vreme žive odvojeno i kaže kako još nije odlučila da li želi razvod.
- Osećam da nam je brak bio zaista uspešan - rekla je Kortni u najnovijem izdanju "Harper's Bazaara". Glumica je priznala kako ne bi lako prihvatila činjenicu da joj je brak propao. 
- Ako nam brak ne uspe, osećaću veliku bol zbog toga što nisam uspela na tom planu. Sada trenutno to ne osećam, jer ne znam šta budućnost nosi i još gajim osećanja prema Dejvidu -
rekla je glumica. Tom prilikom je komentarisala i Dejvidove medijske ispade, posebno iznošenje intimnih detalja njihovog seksualnog života u šou-u Hauarda Sterna.
- Teško je naljutiti se na Dejvida, jer on nije zlobna osoba. Nosio se sa problemima najbolje što je mogao - rekla je Kortni i dodala kako shvata da je njen suprug te stvari pričao kako bi privukao pažnju. Glumica je po prvi put otvoreno ispričala razloge zbog kojih je tražila razvod. 
- Što ste stariji, važnije je da ste kompatibilni nego zaljubljeni. Trebao mi je mir i tišina. Želela sam mnogo toga da promenim. Nema to veze sa Dejvidom, više sa tim šta ja tražim u životu -
rekla je nekadašnja zvezda serije "Prijatelji". Za njegovu vezu sa konobaricom koju je imao pošto su prestali da žive zajedno, kaže kako je u granicama njihovog dogovora o razvodu.
- Nisam znala za to, ali nemam tu šta da osuđujem - rekla je Kortni, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin