Željko Mitrović se vratio: Osećam se kao da sam ponovo rođen!

Željko Mitrović se vratio: Osećam se kao da sam ponovo rođen!

Autor: | 19/03/2011

0

Oporavljen, sa vidnim viškom kilograma, vlasnik Pinka Željko Mitorvić prvi put posle tri meseca i povratka u Srbiju, večeras je gostovao u Nacionalnom dnevniku svoje televizije i pričao o svajoj bolesti, ozdravljenju, prijateljima, neprijateljima, planovima.
- Osećam se kao beba, kao i bukvalno ponovo rođen, čak i treba da primim ponovo vakcine koje primaju bebe. Imam novu krv, novu kostnu srž, zaista sam kao nov. A pre samo tri meseca nije se znalo da li ću "tamo" ili "ovamo". Očigledno je kod svetog Petra bila velika gužva, pa nije mogao d me primi! Videću zašto je dobro to što me nije hteo!
Na pitanje o uzroku teške bolesti koja mu je otkrivena, Željko je ponovio ono što već mesecim slušamo, piše pulsonline.
- Potvrđeno je da sam trovan, i to sada vrlo precizno, u drugoj-trećoj nedelji septembra. Doktorka Nada Basara me je primila na kliniku kao živi leš i izlečila me. Hvala joj. Ona je čudotvorka. Sada se ide na dalje dokazivanje šta i kako se dogodilo sa mnom.
- Posle ove bolesti sam se promenio, definitvno. Postao sam netolerantniji, ali i senzibilniji na ljudsku patnju. I, pošto sam pomnopratio sve što se ovde radilo i govorilo dok sam bio bolestan, i sada je vreme na nas d "pucamo". Planovi su mi da promenim sebe, svoj način života, a Pink kreće da se menja i da završavamo one poslove koje smo započeli kada sam se razboleo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin