Ništa od pomirenja Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića!

Ništa od pomirenja Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića!

Autor: | 20/03/2011

0

Aktuelna srpska romansa koja nam zaokuplja pažnju od kraja januara, a čiji akteri su pop-pevačica Nataša Bekvalac i vaterppolista Danilo Ikodinović, po svemu sudeći imaće tužan kraj. A na forumima su i dalje u većini oni koji navijaju za „hepiend“.
- Ne, nema na žalost ni trunčice nade za pomirenje. Njih dvoje su sada definitivno dve suprotstavljene strane - tvrde zajednički prijatelji bivšeg para.

Nataša utehu i snagu nalazi u poslu, promociji svog albuma „Ne valjam“ i duetske pesme „Gospodine“ koju je snimila sa Eminom Jahović. Njeni bližnji kažu da joj se iz dana u dan sve manje tuge vidi na licu. Dača, pak, svo vreme provodi u svojoj kafani „Tako je suđeno“.
Njih dvoje će krajem ovog meseca imati prvi susret u sudnici povodom brakorazvodne parnice koju je krajem januara pokrenula Nataša, pošto je na osnovu SMS poruka na Dačinom mobilnom telefonu posumnjala da je vara sa jednom medicinskom sestrom.
- Zakon predviđa samo jedno suočavanje supružnika u sudnici - rekao je u subotu „Novostima“ advokat Dragan Gojković, koji je u Natašino ime i podneo zahtev za brakorazvodnu parnicu. - Njih dvoje će verovatno doći lično, jer do sada nisu ovlastili nikoga da ih zastupa u sudnici.
Sudija će im pročitati njihove izjave iz zahteva za razvod i upitati da li imaju nešto da dodaju. Na kraju će uslediti i uobičajeno pitanje: da li želite da odustanete od brakorazvodne parnice? Ukoliko se oboje, ili barem jedno od njih, ne pojave u sudu, ili ne pošalju ni zastupnike, za oko mesec dana biće zakazano novo ročište.
Inače, njihova kćerkica Hana u četvrtak je proslavila 4.rođendan. I ovaj svečani trenutak bio je osenčen razvodom njenih roditelja. Slavlju su, kako saznajemo, prisustvovali: Nataša, njeni roditelji Dragoljub i Mira, te sestre Dragana i Kristina sa svojom decom. Dača je kasnije „preuzeo“ kćerkicu i upriličio joj zasebnu svečanost.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin