Tamara Eklston progovorila o roditeljima, Berniju i Slavici

Tamara Eklston progovorila o roditeljima, Berniju i Slavici

Autor: | 26/03/2011

0

http://www.blic.rs/data/images/2010-03-15/21495_zabberni05-foto-beta-ap_f.jpg?ver=1301146100

Ćerka bilionera, vlasnika Formule 1, Bernija Eklstona, Tamara, tek je u tabloidima saznala da se njen otac viđa sa devojkom koja po godinama može da mu bude unuka, a nakon toga izjavila je kako ga voli, iako se on loše ponašao prema njenoj majci, Slavici.
Brak Slavice i Bernija Eklstona, od početka je bio turbulentan, a Tom Boen, koji je napisao šokantnu biografiju vlasnika Formule 1, "Nisam anđeo", Slavicu opisuje kao dominantnu i naslilnu ženu, koja je ugnjetavala svog duplo starijeg i znatno nižeg supruga.

http://www.blic.rs/data/images/2010-08-10/64600_zabtamara01-foto-reuter_hs.jpg?ver=1301146163

Tamara je saznala da se njen otac viđa sa devojkom koja može da mu bude unuka, tridesetjednogodišnjom brazilkom, Fabijanom Flosi, u žutoj štampi, i osim što je bila šokirana, bila je i razočarana.
- Pitam se kako bi on reagovao kada bi čuo da se ja zabavljam sa sedamdesetpetogodišnjim muškarcem? - pitala se Tamara. - Ne želim da mislim o tome. I moja sestra i majka misle da je to uvrnuto - dodala je Tamara, koja kaže da i dalje voli svog oca iako je loš prema njenoj majci.
- Moja mama je tako dostojanstveno podnela činjenicu da tata paradira sa devojkom koju je ona mogla da rodi! Mama je održavala njihov brak. Ona je vozila. Ona je prala. Ona je kuvala. A tata je uvek bio zauzet poslom. Da li bih volela da otac moje dece pruži našoj deci više? Apsolutno! - izjavila je Tamara, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Tamara Eklston