Lepa Lukić: Narod me voli, ja sam jedina žena koja je u rijalitijima ostala do kraja, a to mnogo govori!

Lepa Lukić: Narod me voli, ja sam jedina žena koja je u rijalitijima ostala do kraja, a to mnogo govori!

Autor: | 27/03/2011

0

Titulu neprikosnovene kraljice narodne muzike Lepa Lukić je opravdala mnogobrojnim hitovima i nagradama. Legendarna pevačica, međutim, svom imenu može da doda i titulu „kraljice zabave“, jer je pokazala i da je prava zvezda rijaliti programa. Ističe da je pristala da u ove TV formate uđe jer voli da se druži sa ljudima, ali ne krije da je motiv bio i - novac.
- Učešće u rijalitiju prihvatila sam jer nisam htela da sedim kod kuće i gledam u plafon - priča za „Novosti“ Lepa Lukić. - Volim gužvu, druženje sa ljudima, posebno mladim, zato što sam mlada duhom. Bez obzira na godine, vrlo sam energična i mnogo izdržljiva. Pravo da vam kažem, pristala sam i zbog para. Nisam otišla tamo da bih se proslavila. Publika me i dalje traži, sposobna sam da zaradim i to dobro. Ako mi se već pružila takva prilika, zašto da je ne iskoristim? Imam za koga da živim, imam bratanca kome sam otvorila restoran „Dva putića“, gde nastupam svakog četvrtka i gde se uvek traži mesto više. Narod me voli, ja sam jedina žena koja je u rijalitijima ostala do kraja, a to mnogo govori.
Šta suprug kaže o vašem učešću u rijalitijima? 
- Milan se ne meša u moj posao. Ja ne mogu bez pesme, ona je moj život. U mene su se zaljubljivali mnogi bogati muškarci, sa ogromnim kućama, a ja sam im uvek govorila: „Evo ti i moja, samo me pusti da pevam“. Ne mislim da sam pogrešila što nisam prihvatala takve ponude jer me nisu interesovale. Neka druga bi se, možda, odmah dočepala takve prilike. Nikad nisam gledala budžovane, ako mi se neko svidi, ne smeta mi ni ako je golja i nema ništa. Pesma mi je najveće bogatstvo i sve u životu. Kada pevam, zaboravim na sve. Pevaću dokle god mogu, kada budem videla da više ne ide, onda ću da stanem.
..

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lepa lukic

Najnovije vesti