Pogledajte šta je Tanja Savić ispričala Ognjenu Amidžiću! (VIDEO)

Pogledajte šta je Tanja Savić ispričala Ognjenu Amidžiću! (VIDEO)

Autor: | 30/03/2011

0

Folk pevačica Tanja Savić uključila se putem skajpa u emisiju Ognjena Amidžića. Lepa pevačica već neko vreme živi u Australiji, gde se udala i pre tri meseca rodila sina Maksima. Otkad se porodila nije bila u Srbiji, a kaže, planira da to bude u julu.

Ognjen je na početku pitao Tanju da li je morala mnogo rano da se probudi zbog emisije, kad se uzme u obzir vremenska razlika između kontinenata.
- Budim se rano, ali sad sam morala sam da se probudim zbog emisije. Inače se budim kasnije, jer moja beba dobro spava -
rekla je pevačica na početku uključenja, a na pitanje kako se snašla kao majka odgovara:
- Odlično. Samu sam sebe iznenadila. Nisam verovala da je to tako lako. Sve to dođe samo od sebe. Taj majčinski instikt proradi odmah kad se dete rodi. Nema potrebe da vas neko uči, sve naučite sami.

Ognjen je zatim pitao kako je u Australiji i da li je sve u redu sa njenim brakom jer se u Srbiji priča da nije sve u najboljem redu i da ona planira povratak.
- Novinari ne bi bili oni da ne govore neistinu. Sve je to marketing i ja se ne ljutim. Istina je da je meni ovde stvarno lepo. Nije mi dosadno, neću da se vraćam. Nisam u svađi sa suprugom. Super mi je ovde, imam svoj mir.

Pevačica je još požalila da je mnogo toplo, ali da se nekako rashlađuje.
- Planiram da se vratim u Srbiju prvo zbog moje porodice, a onda i zbog posla. To je negde sredinom jula, a na veliku scenu se vraćam septembra meseca. Snimiću jedan novi singl, tako da moji fanovi mogu da očekuju jednu novu pesmu -
rekla je Savićeva.
Ostatak intervjua pogledajte u video zapisu!


Izvor: Opera17

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin