Color Press Grupa pokrenula prvi online kiosk na www.worldkioskonline.com

Color Press Grupa pokrenula prvi online kiosk na www.worldkioskonline.com

Autor: | 13/04/2011

0


Od današnjeg dana čitaoci širom sveta imaju priliku da putem SMS poruke kupuju i čitaju magazine CPG a prvi kupci su se već javili sa različitih tačaka planete. Online kiosk omogućava čitaocima da uživaju u svojim omiljenim magazinima u digitalnoj formi, i to dan pre nego sto se nadju na kioscima! Preko 50 magazina Color Press Grupe dostupno je u 25 zemalja, u realnom vremenu!
Proces kupovine je vrlo jednostavan, a cene magazina su izražene u kreditima. Prvi korak je registracija korisnika na sajtu WKO, zatim sledi kupovina kredita putem SMS poruke poslate loklanom operateru. Jednom kupljeni magazini vezuju se za nalog posetioca i moguće ih je ponovo pregledati. Uskoro će biti dostupno i plaćanje putem kreditnih kartica i PayPal-a.
Svi korisnici koji se registruju u promotivnom periodu dobijaju 80 kredita dobrodošlice! Imajući u vidu da je projekat World Kiosk Online po načinu funkcionisanja i jednostavnosti jedinstven u celom svetu, očekujemo da će WKO portfolio magazina uskoro biti bogatiji za izdanja stranih izdavača.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin