"Mobi Dik" ispunio očekivanja publike

"Mobi Dik" ispunio očekivanja publike

Autor: | 20/04/2011

0

Povratnički koncert u punoj sali "Sava Centra" grupe "Mobi Dik" bio je podeljen u nekoliko faza baš kao što je i sama karijera ove grupe. Publika je ustala već na uvodnoj, poletnoj „E kad se setim“. Više nego dobro raspoloženi Srđan Čolić i nastavio da niže poznate hitove: „Dužna si mi ostala“, „Ljubomoran“, „Žedan tvojih usana“...
-Sledeću pesmu ne volim da pevam sam - rekao je najavljujući staru saradnicu, sada gošću Aleksandru Perović koja je posle „Edamera“ , otpevala i hitove "Opijum" i "Hotelska soba" nastale u vreme njene karijere u grupi, a onda su nastavili u ritmu balada „Svatovi“ i „Nema nas više“.
Drugi gost Cvija zajedno sa Srđanom izveo je „31“ - „himnu kondoma“ uz koju se i pročulo za "Mobi Dik" davne ’92, a binu su okupirale oskudno odevene igračice. Pevale su se i „Mala“ „Brate, prijatelju“, „Kralj kokaina“, „Zar nije te stid“, obrada Dugmeta „Na zadnjem sedištu moga auta“, „Ulica i broj“, „Kreni prema meni“, „Bacila si čini“, „Padrino“, „Poludeo sam“...Pojavili su se i bacači vatre na bini dok je u publici "vatru" stvorio alkohol pa je obezbeđenje u jednom trenutku moralo da interveniše i spreči tuču nekoliko momaka.


Izvor: Svet.rs
Foto: Mirko Tabašević

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još