Sud prihvatio nagodbu tužilaštva i Cece Ražnatović!

Sud prihvatio nagodbu tužilaštva i Cece Ražnatović!

Autor: | 09/05/2011

0

U ponedeljak, 09. maja pred Palatom Pravde okupilo se na desetine novinara, fotoreportera i kamermana, kako bi propratili epilog koji je na sudu trebao da dobije spor protiv Svetlane - Cece Ražnatović i njene sestre Lidije Ocokoljić. Sud je prihvatio predlog nagodbe tužilaštva i Ražantovićeve po kojoj je ona dužna da uplati 1.500.000 eura u državni budžet i odleži kaznu kućnog pritvora u trajanju od 12 meseci, od čega se odbijaju 123 dana koja je provela u zatvoru 2003.godine, tako da ostaje oko osam meseci. Tokom tog perioda Ceca kao i Lidija biće u kućnom pritvoru uz danonoćni nadzor pomoću elektronske narukvice.
Podsećanja radi, tužba je podignuta po osnovi da je Ceca u svojoj kući protivzakonito imala 11 trofejnih pištolja, kao i da je od prodaje deset fudbalera FK „Obilić“ oštetila pomenuti fudbalski klub, otprilike za 2.300.000 evra.
Datum od kojeg će Svetlana Ceca Ražnatović početi da nosi narukvicu - nije utvrđen, ali će uskoro i to biti precizirano.  Folk pevačica i dalje ostaje pri tome da na ceo slučaj – nema komentar.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti