Supruga Nenada Zimonjića: Mali Leon već igra tenis sa tatom!

Supruga Nenada Zimonjića: Mali Leon već igra tenis sa tatom!

Autor: | 09/05/2011

0

Sjajni teniser Nenad Zimonjić i njegova supruga, vlasnica modne agencije “Model Tattoo“ Mina Zimonjić pravi su primer bračne idile i porodične sreće, u šta su se mogli uveriti svi koji su ih nedavno viđali na Dorćolu tokom trajanja turnira Serbia Open. Oni su uživali u Beogradu sa svojim blizancima Leonom i Lunom, a u razgovoru za „Blic“ Mina Zimonjić priča da najviše vole male odmore u Beogradu nakon napornih serija Nenadovih turnira. Uživali su u teniskim mečevima, druženju sa prijateljima, decu su vodili u šetnje, u zoo-vrt...
- Nenad voli da igra pred domaćom publikom i naravno da mu je žao kada na turniru kao što je Serbia Open ne ostvari maksimalan rezultat. Velike su prednosti kada se igra turnir kod kuće i maksimalno svi uživamo te privilegije. Znači nam vreme provedeno sa porodicama i prijateljima - otkriva Mina koja će zbog poslovnih obaveza zajedno sa decom ostati u Beogradu do kraja maja, dok je Nenad odmah otišao za Madrid gde je sinoć igrao veliko finale dublova.
Život tenisera je uvek u pokretu i Mina objašnjava da će ove godine imati malo vremena za odmor, tek krajem jula, ali da im je značilo vreme koje su proveli u našoj prestonici.
- U Beogradu smo retko svi zajedno. Ali kada se to desi, svaki minut slobodnog vremena nam je dragocen. Uglavnom to vreme provodimo sa porodicom i prijateljima. Naša deca veoma vole životinje, tako da su više puta do sada bili i u našem zoo-vrtu, koji je moram priznati prelep i za svaku pohvalu - kaže Mina.
Leon i Luna sada imaju po dve i po godine, i najveća su sreća svojih roditelja. Polako ulaze u period nestašluka i Mina objašnjava da je svako vreme provedeno sa njima izuzetno zabavno.


- Leon je definitivno povukao, kako izgledom tako i svim karakternim osobinama na Nenada. Takođe, jasno nam je već sada da će sport biti njegovo životno opredeljenje. Obožava tenis, kao i lopte bilo koje veličine. Luna je moj mali klon i naravno u svemu je na mamu. Pravi je mali organizator i veoma je duhovita. Ovih dana nas najviše nasmeje njihovo solidarisanje u organizovanoj šteti. Šapatom se dogovaraju kada žele da rade nešto što im nije dozvoljeno. Za sada je to samo naivno pravljenje nereda, preturanje moje tašne ili nekih papira - otkriva Mina, i dodaje da bi ona i Nenad svakako želeli da jednog dana prošire porodicu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin