Mina i Nenad Zimonjić: Najluđa noć u Kataru

Mina i Nenad Zimonjić: Najluđa noć u Kataru

16/12/2011

0

Teniser Nenad Zimonjić novogodišnje praznike provešće na turniru u Dohi. Podršku sa tribina imaće od supruge Mine i njihovo dvoje dece - blizanaca Leona i Lune, koji će sa njim i ovoga puta otputovati u Katar.
- S obzirom na to da se u vreme novogodišnjih praznika u Dohi održava teniski turnir na kome učestvuje Nenad, mi ćemo biti tamo sa njim. Za decu je idealno, jer je vreme izuzetno lepo, pa ćemo najveći deo dana provoditi u bazenu - rekla je supruga srpskog tenisera Mina.
Nekadašnja manekenka Mina Zimonjić, koja je dugogodišnja vlasnica i direktorka modne agencije „Model tatu“, ističe da je izuzetno ponosna na svog supruga i da joj uopšte ne smeta što je u javnosti prvenstveno poznata kao lepša polovina Nenada Zimonjića. Naglašava da su retko razdvojeni i da često putuju zajedno, a na pitanje da li planiraju proširenje porodice, Mina kaže:
- Voleli bismo da imamo još dece. Nenad je izuzetno nežan i brižan otac i suprug. Pomaže mi oko dece kad god može, jer zbog profesionalnih obaveza nije uvek u mogućnosti da učestvuje u tome. Ali, kada je sa nama, trudi se apsolutno oko svega.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin