Večeras polufinale "Pesme Evrovizije"!

Večeras polufinale "Pesme Evrovizije"!

Autor: | 10/05/2011

0


Predstavnica Srbije na  "Pesmi Evrovizije", pevačica Nina Radojičić, nastupiće večeras sa pesmom "Čaroban" u prvom polufinalu u Diseldorfu, koje će RTS prenositi od 21.00 na Prvom programu. RTS je najavio da će pesmu Kristine Kovač Nina otpevati na srpskom jeziku, kao šesti izvođač polufinala u "Espirit areni" u Diseldorfu, uz pomoć pratećih pevačica Saške Janković, Tijane Bogićević i Sanje Bogosavljević.
- Jedva čekam takmičenje. Naporno smo vežbale poslednja dva meseca i nas četiri smo uigrana ekipa koja zna koliko vredi i koliko može. Daćemo maksimum na bini u Diseldorfu i na najbolji, dostojanstven način predstaviti našu zemlju - rekla je Nina.
Prema njenim rečima, kreativni tim RTS-a je njen nastup pripremio tako da pokaže "četiri moderne, atraktivne i vesele" devojke iz Srbije. Plasman u finale "Pesme Evrovizije" koje je 14. maja, zavisi od telefonskih glasova, odnosno SMS poruka iz zemalja koje su sa Srbijom u polufinalnoj grupi, kao i od odluke žirija koji će svoje stavove kovertirati posle druge generalne probe u ponedeljak.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti