Marko Bulat: Proslavio trideset osmi rođendan na nastupu u Crnoj Gori, a dan kasnije i na uskršnjem ručku uz najmilije

Marko Bulat: Proslavio trideset osmi rođendan na nastupu u Crnoj Gori, a dan kasnije i na uskršnjem ručku uz najmilije

Autor: | 11/05/2011

0

Beogradski „kralj splavova“, pevač Marko Bulat nedavno je proslavio trideset osmi rođendan na nastupu u Podgorici. Nekadašnji učesnik rijalitija „Survivor“ nije ni slutio da će mu, tokom nastupa u diskoteci „Culto“, njegov portparol Srđan Drakula prirediti iznenađenje povodom rođendana. Žurka i proslava sa fanovima je usledila kada je uz mnogo čestitki i šampanjac pevač dobio i tortu, koju nije mogao da proba jer je tih dana postio. Javnu čestitku preko mikrofona mu je uputio i didžej a potom su Markovi fanovi uz najlepše želje pevaču darovali mnoštvo balona.
Za magazin „Hello!“ Marko kaže da je na poklon dobio i dres podgoričkog Fudbalskog kluba „Budućnost“:
- Navijačka grupa kluba „Budućnost“ koja se zove „Varvari“ moju pesmu „Ritam oko“ proglasila je za svoju himnu. Iako nisam smeo da pijem alkohol jer sam postio, uzeo sam gutalj šampanjca, reda radi. Sutradan, na Uskrs, vratio sam se u Beograd i sa porodicom proslavio rođendan uz uskršnji ručak.
Marko je proslavio rođendan sa suprugom Majom, kao i njihovim porodicama, a dobio je i poklone.
- Imali smo božanstven uskršnji ručak u dvorištu naše kuće. Dobio sam dve torte, jednu mi je napravila majka, a drugu tašta. Od supruge Maje sam dobio novu „igračku“ - soniplejstejšn. Mnogo me je obradovala, jer malo slobodnog vremena koje imam najradije trošim na treninge i na opuštanje uz video igre, a nedavno mi se pokvario prethodni uređaj za igrice, popularni „X-box“.
Nekadašnji „robinzon“, koji je kao učesnik u rijalitiju „Survivor“na Filipinima pokazao plemenitost, dobio je čestitke za rođendan od nekadašnjih „saplemenika“. Nije poželeo ništa više od želje koju godinama ima - da se sa suprugom Majom ostvari kao roditelj.
- Zvali su me Toni Zen i Katarina Vučetić i čestitali mi rođendan. Po prirodi sam skroman, i nisam poželeo ništa više od onoga što već dugo priželjkujem, a nikako da mi se ispuni. Svi znaju koja je moja želja jer sam je više puta isticao u medijima i ne želim da insistiram na tome. Dobio sam mnogo čestitki i lepih želja fanova na mojoj „Fejsbuk“ stranici. Svima sam zahvalio video-čestitkom koju sam snimio i postavio je da je vide svi koji su mi prijatelji na ovoj društvenoj mreži - kaže pevač, koji je posle rođendana učestvovao u humanitarnoj akciji „Podignimo Đurđeve stupove“.

Piše: Nadežda Jokić

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin