Nina Badrić želi saradnju sa Botijem

Nina Badrić želi saradnju sa Botijem

Autor: | 09/06/2011

0

Koncert džez muzičara Krisa Botija i njegovog benda u Beogradskoj areni 28. juna u 20.30 izazvao je veliku pažnju muzičara u regionu. Kao predgrupa slavnom trubaču pojaviće se Lena Kovačević sa svojim pratećim bendom, a gost iznenađenja će najverovatnije biti Nina Badrić, pop diva iz Hrvatske.
Hrvatska pevačica otkriva da uživa u slušanju kompilacije najboljih pesama Krisa Botija, među kojima su standardi kao što su “My Funny Valentine”, “The Thousend Kisses Deep”, “Burbon Street”...
- Kris Boti je sjajan muzičar čiji rad pratim već duže vreme. Džez muzičari su moja tiha patnja. On je jedan od muzičara sa kojim bih svakako volela da ostvarim muzičku saradnju jer imamo sličan senzibilitet. Mnogo puta sam u životu propustila nastupe sjajnih muzičara zbog svojih koncerata i obaveza, ali ovog puta ću svakako biti u Beogradu. Volela bih, naravno, da nastupim sa njim ako budem pozvana - rekla je Nina za "Blic".
Američki trubač i kompozitor Kristofer Kris Boti je rođen 1962. u Portlandu. Tri njegove ploče bile su na prvom mestu Bilbordove liste najboljih džez albuma, a više puta je bio nominovan za “Gremija”.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin