Dakota Fening reklamira parfem "Oh, Lola"

Dakota Fening reklamira parfem "Oh, Lola"

Autor: | 14/06/2011

0

Dakota Fening, mlada američka glumica poznata po ulogama u "Sumrak sagi" i "Tajnom životu pčela", postala je zaštitno lice parfema "Oh, Lola" koji proizvodi modna kuća „Mark Džejkobs". Parfem je mešavina nota među kojima dominiraju malina i divlja jagoda, njegovo srce čine magnolija i ciklama, dok se u smiraj parfema oseća vanila i sandalovina.
- Svaki put kad neki od Džejkobsovih parfema stigne u parfimerije ja odjurim da ga kupim - prokomentarisala je 17-godišnja Dakota i dodala da je bila izuzetno počastvovana kada joj je ponuđeno da bude deo kampanje za "Oh, Lola" pa je odmah i prihvatila.


- Promenili smo boju bočice i miris. Ova 'Lola' je više Lolita nego 'Lola', ali nismo želeli da nazovemo parfem Lolita. Lola zvuči zavodljivije, a 'Oh, Lola' je senzualno i slatko - objasnio je idejni tvorac Mark Džejkobs i najavio da će ovaj opojni miris biti dostupan damama širom sveta sredinom avgusta.
Džejkobs nije štedeo reči hvale za mladu glumicu koju je nazvao savremenom Lolitom, zavoljivom, ali, ipak, slatkom, koja je doprinela provokativnosti parfema.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još