Džastin Timberlejk: Ne znam kakvu devojku tražim

Džastin Timberlejk: Ne znam kakvu devojku tražim

Autor: | 19/06/2011

0

Popularni pevač i glumac Džastin Timberlejk voli da sklapa nova poznanstva, ali kad su žene u pitanju tu nije baš jasan jer nema neki određeni tip. Džastin je bio u vezi sa najpoželjnim ženama na planeti poput Džesike Bil, Britni Spirs i Kameron Dijaz. Kaže da obožava da upoznaje nove devojke i voli kad se stavri odigravaju spontano, ali ne može da podnese da ga veza sa nekom osobom u nečemu sputava.
- Ne znam šta tražim, nemam ništa određeno. Ne postoji neka određena osobina kod žene da bih joj prišao. Danas je najveća drama da li je neko sam ili ima nekog, kao da je to najvažnije od svih tema. Trenutno jedino želim da istražujem život i uživam u njemu i kad god se taj put završi biće u redu - izjavio je pevač.
Pored toga pevač kaže da ume brzo da prepozna kada mu prilaze devojke željne njegovog novca.
- Vrlo brzo postaneš sposoban da nanjušiš to. Dovoljno je pažljivo slušati šta govore i kakva pitanja postavljaju. Lako je da shvatiš šta ih motiviše. Jedno od najčešćih pitanja koje znaju da postave jeste koliko novca čuvam u banci, to je sasvim dovoljno da spoznate s kakvom osobom razgovarate - otkrio je pevač.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti