Šarliz Teron zaštitno lice "Dior" satova

Šarliz Teron zaštitno lice "Dior" satova

Autor: | 21/06/2011

0

Holivudska glumica Šarliz Teron postala je žaštitno lice nove kampanje prestižnih satova "Dior VIII". Linija inspirisana odevnim kombinacijama istog brenda sadrži tri varijante u različitim stilovima, za dan, koktel i veče. Tridesetpetogodišnja glumica je zaštitno lice Diorovog parfema "J'Adore" od 2004. godine, a kada je videla novu kolekciju satova "Dior VIII" oduševila se, jer kako kaže, odlično pristaju odeći koju ima u ormaru.
- Kad pogledam u svoju odeću pomislim da mi je stvarno potrebno malo boje u ormaru u kojem je sve crno ili belo, ali baš me zato oduševio novi sat koji savršeno pristaje uz svaku moju odevnu kombinaciju - izjavila je Šarliz na zabavi u Njujorku, kada su predstavljena tri luksuzna modela "Dior" satova.
Nova linija sadrži satove za dnevne, večernje i koktel kombinacije što je posebno oduševilo Šarliz koja sat nosi uz farmerke, večernju haljinu, a ne skida ga s ruke ni na crvenom tepihu.
- Vreme je luksuz, a ja ga kao glumica i producent nemam mnogo, zato baš uvek nosim sat - zaključila je lepa dobitnica Oskara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti