Natalija Vodijanova: Brak je gotov, a ja sam ponovo zaljubljena

Natalija Vodijanova: Brak je gotov, a ja sam ponovo zaljubljena

Autor: | 24/06/2011

0

Ruska manekenka Natalija Vodijanova (29) priznala je u intervjuu za list "Evening Standard" da je njen brak sa Džastinom Portmanom u krizi, te da već neko vreme žive odvojeno.
- To je sve zaista tužno i traje već neko vreme, ali mi nismo želeli da govorimo u javnosti o tome, niti hoćemo. Naša deca su isuviše svega svesna. Sve će biti u redu. Naš položaj u ovom trenutku je veoma osetljiv i mi se trudimo da sve okončamo u što prijateljskijem maniru, tako da zaista ne bih o tome da pričam. Mislim da nikada i neću moći da govorim o stvarima koje se tiču samo mog supruga i mene – ispričala je Vodijanova, koja je tokom devetogodišnjeg braka sa britanskom preduzetnikom rodila troje dece.
Lepa manekenka priznala je i da je trenutno njen najveći pokretač intenzivno osećanje zaljubljenosti.
- To nije nešto o čemu bih želela da razgovaram u ovom trenutku. U pitanju su veoma osetljive stvari. Da, definitivno sam zaljubljena – rekla je Natalija.
Britanski "Dejli mejl" presnosi da je lepotica već započela novu vezu, te da je njen novi izabranik irski glumac Džonatan Ris Mejers sa kojim je sarađivala snimajući film "Belle du Seigneur" koji će svetsku premijeru imati početkom naredne godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još