Marijana Čvrljak: Osramotila sam se i zaljubila

Marijana Čvrljak: Osramotila sam se i zaljubila

Autor: | 27/06/2011

0


Marijana Čvrljak
ubedljivo je osvojila glavnu nagradu ovogodišnjeg „Velikog brata“ iako je navodno bila najomraženija ukućanka. Proglašenje svoje pobede dočekala je uplakana. Iza scene ju je dočekao otac Ivo, koji je izjavio da svim srcem podržava ćerku. On ju je sačekao u bekstejdžu, gde su oboje briznuli u plač. Na pitanje šta će se dogoditi sa njenim brakom s obzirom da ima muža i dvogodišnju ćerku, Marijana je priznala da je nanela ogromnu štetu svojoj porodici.
- Svog muža sam javno osramotila i prevarila, i sve ljude koji su bili prisutni na mom venčanju u crkvi. Zaljubila sam se u drugog muškarca, a u braku sam. Ne mislim da je to greh, jer mislim da svako treba da se ponaša onako kako oseća. Ne opravdavam svoje postupke, ali verujem u ljubav, i kada sam se udala verovala sam u ljubav. Ja sam sve radila iskreno, ali mi je žao što sam povredila ljude koji su mi bili najbitniji u životu! Samo sam htela da budem srećna - rekla je Marijana.
Pobednicu "Velikog brata" je po izlasku iz kuće sa osmehom na licu sačekao otac, koji je kako kaže, uz nju.
- Imala sam veliki strah od toga ko će me sačekati kad budem izašla! Sačekao me je tata i uz mene je! On mene voli, ništa mi nije zamerio, i razume me. Ja sam majka i ljubav prema svojoj ćerki ne mogu opisati i podržala bih je u svakoj njenoj odluci, i gluposti. Razumem tatine izjave u afektu, ljudi smo, i grešimo svi. Čula sam se sa porodicom, sve je super, sve je pozitivno, jedva čekam da ih vidim. Ne zameram sebi ništa, uradila bih sve isto ponovo kada bi ušla, osim razbijanja po kući, jer nisam takva osoba i to bih jedino promenila zaključila je Marijana.

 

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin