Dragan Nikolić: Sreća je da igram ljude mojih godina

Dragan Nikolić: Sreća je da igram ljude mojih godina

Autor: | 03/07/2011

0

Bard srpskog glumišta Dragan Nikolić ne miruje ni tokom leta. Za nekoliko dana putuju na Tenerife, gde će snimati film “Montevideo, Bog te video” Dragana Bjelogrlića. Čim se vrati u zemlju, sredinom jula, nastavlja sa radom na seriji “Jagodići” u Kulpinu, odnosno u dvorcu Dunđerski. Naime, najavljeno je da će se nastavak serije “Sva ta ravnica” Miroslava Lekića snimati tokom leta.
- Ovog leta baš imam puno da radim. Osim snimanja serije “Jagodići”, uskoro idem na Tenerife, gde snimamo drugi deo filma “Montevideo, Bog te video”. U filmu Dragana Bjelogrlića tumačim Žila Rimea. Ako su Kubertenova pravila bila “Važno je učestvovati” što se Olimpijade tiče, Žil Rime je doneo novo pravilo da “nije važno samo učestvovati već i pobediti i biti svetski pobednik”. Jedva čekam da otputujem i snimim svoje scene u filmu “Montevideo, Bog te video”. Inače, u pregovorima sam da radim i novi film Milana Karadžića, koji će se snimati na Adi Bojani.
Na konstataciju da gledaoci vole da ga vide na televiziji ili u bioskopu u bilo kojoj ulozi Dragan za "Blic" kaže:
- To mi je kompliment! Mada moram da priznam da sad imam sreću da igram ljude svojih godina, pa čak ponekad i malo mlađe. Mislim da je to ipak neka privilegija za glumca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još