Anđelina Džoli i Sara Džesika Parker najplaćenije glumice

Anđelina Džoli i Sara Džesika Parker najplaćenije glumice

Autor: | 07/07/2011

0

Anđelina Džoli i Sara Džesika Parker su sa godišnjom zaradom od 30 miliona dolara najplaćenije holivudske glumice, prenosi "Rojters". Džolijeva je na prvom mestu "Forbsove" liste najplaćenih glumica zahvaljujući međunarodnom uspehu akcionog filma "Salt" koji je zaradio 300 miliona dolara, kao i filmu "Turista" u kojem joj je partner bio Džoni Dep i koji je zaradio 280 miliona dolara.
Najveći deo zarade Sare Džesike Parker dolazi od repriza hit televizijske serije "Seks i grad", kao i od filma drugog dela istoimenog filma koji je zaradio 290 miliona dolara.
- Mnogi bi se mogli iznenaditi što se Sara Džesika Parker našla na vrhu liste, ali oni ne treba da zaborave da ona pored glume, zarađuje i na svojim parfemima i drugim poslovima - piše "Forbs".

 

Dženifer Aniston i Ris Viterspun zaradile su po 28 miliona dolara. Deset najbolje plaćenih holivudskih glumica, u periodu od maja prošle do maja ove godine, zaradilo je ukupno 218 miliona dolara. Sandra Bulok, prošlogodišnja pobednica ove liste, koja je pauzirala godinu dana od snimanja filmova, nalazi se na devetom mestu sa zarađenih 15 miliona dolara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još