Lena Kovačević: Nastup na Gardošu

Lena Kovačević: Nastup na Gardošu

Autor: | 16/07/2011

0

Manifestacija „Leto na Gardošu“ biće nastavljena 23. jula nastupom mlade džez pevačice Lene Kovačević. Pored pesama sa njenog diskografskog prvenca „Dobar dan za pevanje“, koji uveliko promoviše i na nastupima u inostranstvu, pevačica će otpevati i nekoliko zanimljivih obrada svetskih džez numera, kao i pesme sa naših prostora.
- Drago mi je što ću se družiti sa publikom u takvom ambijentu i to će ukratko biti pravi letnji koncert - rekla je Lena, koja je nedavno održala koncert u severnom delu Kipra.
- Lepo je biti deo jednog ovakvog festivala koji traje dva meseca i na kome su učestvovali sjajni muzičari, zato sam se odazvala pozivu organizatora sa velikim zadovoljstvom.
Mlada pevačica naglašava da će leto provesti radno. Na predstojećem Nišvilu nastupiće kao gost na koncertu Vasila Hadžimanova i Miška Plavog, nekadašnjeg člana grupe „Piloti“. Zanimljivo je da će Lena Kovačević, pored Vlade Georgijeva i Saše Miloševića Mareta, biti u žiriju muzičkog šoua „Prvi glas Srbije“, koji će od jeseni početi da se emituje na Prvoj televiziji. Pevačica ističe da je Srbija pravi rasadnik talenata i da neće biti lako izabrati najboljeg kandidata.
- Drago mi je što je reč o isključivo muzičkom takmičenju, jer da je u pitanju bio neki drugi šou-program, dobro bih razmislila da li bih prihvatila poziv. Audicija je završena i slede kastinzi. Šou će početi da se emituje u septembru, a završiće se krajem decembra. Srbija ima mnogo talenatna i sigurna sam da će biti žestoka konkurencija - ispričala je Lena za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin