U prisustvu rodbine i prijatelja sahranjena Ejmi Vajnhaus

U prisustvu rodbine i prijatelja sahranjena Ejmi Vajnhaus

Autor: | 26/07/2011

0

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena je danas u Londonu. Sahrana je održana na groblju Edžverberi u Severnom Londonu, u prisustvu porodice i bliskih prijatelja. Među ožalošćenima su bili i kćerka Ozija Ozborna Keli, Ejmina bliska prijateljica i stilistkinja, kao i muzičar i producent Mark Ronson koji je sarađivao sa Ejmi na albumu "Back to black".

Nakon komemoracije usledila je kremacija, a opelo je služeno u lokalnoj sinagogi. Veliki broj obožavalaca i fotografa koji su se okupili na groblju nije uspeo da prisustvuje ovom događaju.

Posmrtni govor njenog oca završen je rečima: "Laku noć moj anđele, čvrsto spavaj. Mama i tata te puno vole". Porodica je najavila da će Ejmin pepeo biti pomešan sa pepelom njene bake koja je preminula 2006. godine. Prema priznanju same pevačice, baka joj je bila najveća potpora u životu.


Britanska soul pevačica pronađena je mrtva u subotu, 23. jula, u svom stanu u Londonu. Autopsijom nije utvrđen uzrok njene smrti. Očekuju se rezultati toksikoloških analiza, koji bi trebalo da budu poznati za dve do četiri nedelje. Svakodnevno, od kako je umrla pop zvezda, njen dom posećuju uplakani obožavaoci i donose predmete na kojima pišu poruke svojoj voljenoj Ejmi.


Momak preminule pevačice Redž Trevis obratio se medijima sa molbom da ga ne ispituju dok je u stanju šoka. Rekao je da je planirao sa njom da u nedelju ide na svadbu bliskog prijatelja, kao i da je Ejmi želela da obuče posebnu haljinu koju je naručila za tu priliku. Trevis tvrdi da se Ejmi jako radovala toj zabavi i da ništa nije ukazivalo na to da će tragično okončati život.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti