Skarlet Johanson odbila poziv na bal američkih marinaca  (Video)

Skarlet Johanson odbila poziv na bal američkih marinaca (Video)

Autor: | 29/07/2011

0

Atraktivna glumica Skarlet Johanson još jedna je u nizu poznatih osoba koja je pozvana na ovogodišnji bal američki marinaca. Da podsetimo, prvo je jedan narednik uputio pozviv Mili Kunis, nakon toga je svoju pozivnicu dobio Džastin Timberlejk, a potom i legendarna Beti Vajt. I dok su Mila i Džastin prihvatili poziv za izlazak Beti ga je odbila zbog poslovnih obveza, a isto je učinila i lepa Skarlet. Naime, nju je narednik Dastin L. Vilijams pozvao na bal, a glumica ga je odbila uz obrazloženje da već ima dogovorene "bitnije obaveze".
- Osećam se neverovatno počašćeno što sam pozvana na ples. Ne samo da narednik Vilijams zaslužuje priznanje za svoju hrabrost ,  nesebičnost i posvećenost Sjedinjenim Američkim Državama i njenim stanovnicima već je pokazao i veliki talent pri snimanju svog videa - izjavila je Skarlet.
Svoje izvinjenje poslala je uz bocu šampanjca i poruku:
- U mojoj odsutnosti, dižem čašu tebi i svim muškarcima i ženama američkih marinaca, prošlim i sadašnjim, u zahvalnost za neprekidnu posvećenost i čuvanje sigurnosti naše nacije. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin