Vasil Hadžimanov otvorio Gitarijadu u Zaječaru

Vasil Hadžimanov otvorio Gitarijadu u Zaječaru

Autor: | 06/08/2011

0

Tradicionalna muzička manifestacija koja se ove godine održava 45. put, zaječarska Gitarijada, počela je otvaranjem Sedmog međunarodnog salona rok fotografije i koncertom gitarista Vladana Vučkovića Paje i Zlatka Manojlovića, kao i nastupom benda Vasila Hadžimanova i grupe „Dead Saw“.
Takmičarski deo biće održan na rok sceni u park šumi „Kraljevica“. Na ovogodišnjoj Gitarijadi će nastupiti bendovi iz Srbije, Crne Gore i Banjaluke: „The Revelators“, „Kontrola mozga“, „Cotton pickers“, „The Socks“, „Pry“, „Under“, „Indigo pop“ i „Pajperov smijeh“.
Među neafirmisanim bendovima naći će se „Fluid underground“ iz Vlasotinca, „Inbox“ iz Bačke Topole, demo-bendovi iz Niša - „Dok 7“ i „Decokvaritelji“ i zaječarski sastav „Milosrdni anđeo“. U takmičarskom delu nastupiće i grupa „Loša karma“. Oni će se takmičiti za nagradu stručnog žirija od 150.000 dinara i nagradu publike koja iznosi 100.000 dinara.
U revijalnom delu publiku će zabavljati Rambo Amadeus, „Riblja čorba“, Dado Topić, „Obojeni program“, grupa „Agata“ i „Disciplina kičme“, dok je kao najveća atrakcija najavljena američka grupa „Kultur šok“.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin