Neće biti snimljen treći deo filma "Seks i grad"

Neće biti snimljen treći deo filma "Seks i grad"

Autor: | 07/08/2011

0

Reditelj i producent serije i filmova ''Seks i grad'' Mišel Patrik King rekao je da neće raditi na trećem nastavku ovog filma. Naime, King je radio seriju po originalnoj knjizi Kendis Bušnel ''Seks i grad'', koja je dobila nagradu Emi, a takođe je bio reditelj i producent oba filma o životu četiri Njujorčanke.
Bušnel, koja je svoje knjige bazirala na sopstvenom životu, autor je i nastavaka ''Kerini dnevnici'' i ''Leto i grad'' o ranijem životu Keri Bredšo. Iako se ona zvanično nije oglasila, američki mediji pišu da će u trećem nastavku filma igrati četiri nove mlade holivudske glumice, koje treba da dočaraju život glavnih junakinja u njihovoj najranijoj mladosti kao i njihov prvi susret Keri, Samante, Mirande i Šarlot. Međutim, King kaže da nije ni pročitao pomenute knjige, te da nije zainteresovan da istražuje Keri Bredšo kada je bila mlada.
- Moja Keri Bredšo počinje sa 33 i stiže do svojih četrdesetih. Za mene ideja o odlasku u prošlost je nešto što ne mogu da zamislim - kaže King koji trenutno radi novu TV komediju za "CBS" o dve mlade konobarice koje rade u jednom restoranu u Njujorku - "2 Broke Girls".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti