Šeril Kol: Najdosadnija žena na svetu

Šeril Kol: Najdosadnija žena na svetu

Autor: | 07/08/2011

0

Britanska pevačica Šeril Kol dobila je od danas neobičnu titulu. Ona je, po oceni holivudskih paparaca, najdosadnija žena na svetu, piše "Dejli mejl". Naime, pevačica već mesec dana boravi u hotelu "Sunset Marquis" u Holivudu, gde navodno priprema treći studijski album, pošto se u podrumu hotela nalazi studio koji su ranije koristili Džastin Timberlejk, Bono Voks i Robi Vilijams. Otkako se uselila u hotel, Kolova nije bila previše aktivna u javnosti što je navelo fotoreportere i novinare da joj udele ovu titulu.
- Ovo je gubljenje vremena. Ona nikad ništa ne radi. Samo ide u teretanu, leži pored bazena i radi. Ona je najdosadnija žena u svetu - izjavio je jedan fotoreporter.
Neimenovani izvor iz hotela je za strane medije rekao da je od svih slavnih ličnosti koji su odseli u hotelu, Šeril najviše opsednuta privatnošću.
- Uglavnom naručuje hranu - ovsenu kašu, voće i salate, preko rum-servisa, a pošto daje visoke napojnice, zaposleni se svađaju ko će je uslužiti - dodao je hotelski službenik.
Zanimljivo je, naveo je on, da Kol na bazenu skriva svoje telo peškirima, kao da se stidi svoje figure, i uvek nosi tamne naočare za sunce.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti