“Štrumpfovi“ stižu u srpske bioskope

“Štrumpfovi“ stižu u srpske bioskope

Autor: | 09/08/2011

0

Plava euforija stiže sutra u domaće bioskope: novi igrano-animirani film „Štrumpfovi“ u 3D formatu. Da euforija koja je zahvatila čitav svet ni nas nije mimoišla potvrdili su u ponedeljak glumci na čelu sa Draganom Vujićem Vujketom u druženju sa decom koja su došla da vide svoje „male plave“ junake.
- Posle mnogo godina jedan od večitih brendova crtanih filmova počinje da živi bioskopski život - rekao je Vujić, naš Gargamel koji je i reditelj sinhronizacije na srpski jezik.
- Posle agresije savremenih crtaća, „Štrumpfovi“ su pravo osveženje i povratak lepom i pozitivnom.
Od Amerikanaca su, kaže Vujić, stigli veliki komplimenti, a naročito ih je impresionirala Štrumpfeta, kojoj u američkoj verziji popularna Kejti Peri pozajmljuje glas, a kod nas je „igra“ Mina Lazarević.
Slatka plava stvorenja su svojim glasovima u ovom filmu dočarali i Slobodan Boda Ninković (Veliki Štrumpf), Milan Antonić (Kefalo), Slobodan Stefanović (Trapa), Milan Tubić (Gricko/Licko), Marko Marković (Nebojša), kao i glumci koji su sinhronizovali „prave“ aktere na filmu: Jadranka Bugarski (Grejs), Nebojša Milovanović (Patrik) i Dušica Novaković (Odil).

Izvor: Tanjug

Foto: V. Danilov

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još