Novi album Radmile Manojlović u oktobru

Novi album Radmile Manojlović u oktobru

Autor: | 12/08/2011

0

Folk pevačica Radmila - Rada Manojlović objaviće novi CD krajem oktobra. Rada koja je trenutno na turneji po Crnoj Gori intezivno radi na prikupljanju pesama koje će obradovati sve njene obožavaoce na jesen.
- Rada je na crnogorskom primorju gde ima zakazane nastupe. Koncerti tokom jula i avgusta su rasprodati, a ona je pevala u Hrvatskoj i Bosni. Čim se vrati u Beograd počinje da radi na novom albumu koji će se pojaviti krajem oktobra - rekao je za "Novosti online" pevačicin menadžer.
Talentovana pevačica koja je nedavno bila u žiži interesovanja zbog novog stajlinga pa ugledu na Merlin Monro, ali i zbog natpisa u medijima koji se tiču pesme koju je navodno preuzela od Ivane Šašić, Manojlovićeva ne želi da otkriva ko će raditi na novim pemama.
- Zbog provokacija na Radin račun ne želimo da govorimo o novom CD-u dok sve ne bude gotovo. Ko će raditi tekstove, a ko muziku i koliko će na albumu imati pesama ne mogu da vam kažem još . U svakom slučaju bićete obavešteni. Kod Rade je sve u najboljem redu i u ptivatnom životi, ali i u vezi sa Milanom - kaže menadžer mlade zvezde "Granda".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin