Severina uživa slušajući bebino srce

Severina uživa slušajući bebino srce

Autor: | 15/08/2011

0


Hrvatska pevačica Severina uživa u trudnoći i svakodnevno sluša otkucaje srca svoje bebe. Kako je ispričala u intervjuu za nedeljno izdanje hrvatskog „Večernjeg lista“, presrećna je što će za manje od šest meseci postati mama.
- Trudnoća je zaista blaženo stanje. Spokojna sam, mirna, ne jurim, provodim vreme s dragim ljudima i imam više vremena za sebe i za stvari koje me vesele. Dobila sam aparatić sa slušalicama i svaki dan slušam bebino srce. To je najlepša muzika koju sam ikad čula - istakla je lepa Seve, koja blista otkako je ostala u drugom stanju.
Iako se sprema za najvažniju ulogu u životu, Severina ne prestaje s radom i redovno nastupa na koncertima duž obale Jadrana. Tako je u subotu uveče nastupila u Gospinom polju u Dubrovniku, kada je s ponosom pokazala trudnički stomačić u kratkoj srebrnoj haljini.
Tokom nastupa pevačica je često ruke naslanjala na tek zaobljeni stomačić, a nakon koncerta rado je pristala da pozira pred fotografima. Seve je pokazala da je izuzetno seksi i kao trudnica, a dobro raspoložena pevačica je čitave noći zabavljala oko 1.500 gledalaca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin