Marija Kilibarda u akciji za bezbedniju vožnju

Marija Kilibarda u akciji za bezbedniju vožnju

Autor: | 18/08/2011

0

Prve večeri "Beer Festa", voditeljka Marija Kilibarda je učestvovala u društveno odgovornoj akciji Apatinske pivare “Kad pijem – ne vozim” animirajući posetioce da budu odgovorni prema sebi i drugima i da ne kombinuju alkoholno piće i vožnju. Patrolirajući garažom Ušće šoping centra u periodu od 20 - 23h, Kilibarda je vozače koji su se vraćali sa festivala piva pozivala da dodatno provere da li su pod dejstvom alkohola pre nego što sednu za volan, tako što su se oprobali u igrici vožnje automobila na mobilnom telefonu. Sve koji su uspešno savladali igricu, Marija Kilibarda obradovala je zanimljivim poklonima sa znakom „Kad pijem – ne vozim“, dok su oni manje uspešni dobili vaučer sa popustom od 200 dinara na taksi vožnju Beogradskim taksijem.
- Večeras smo na 'Beer Festu' sproveli akciju Apatinske pivare 'Kad pijem - ne vozim', odlično se zabavili i došli do zaključka da su naši sugrađani odgovorni vozači. Ono što je dobra vest je da je aplikacija za mobilne telefone kojom vozači sebe dodatno testiraju potpuno besplatno dostupna na fejsbuk stranicama Beck’s i Jelen Piva. Verujem da će ova zanimljiva aplikacija podstaći vozače da ne kombinuju alkoholna pića i vožnju - rekla je Kilibarda.

Mehanizmom “Otključaj svoj auto”, u okviru koje se vozačima kartonskim ključem zaključa točak bila je još jedan od originalnih metoda VIP patrole kojom su želeli da na simboličan način skrenu pažnju na odgovorno konzumiranje i ponašanje prema sebi i drugima.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin