Rouz MekGovan detinjstvo provela u sekti

Rouz MekGovan detinjstvo provela u sekti

Autor: | 05/09/2011

0

Prvih devet godina od svog rođenja, glumica Rouz MekGovan provela je živeći sa svojim roditeljima, pripadnicima sekte Božija deca, u komuni koja je svoje vrednosti bazirala na slobodnoj ljubavi i iščekivanju ponovnog Hristovog dolaska. Iako su njeni roditelji pobegli glavom bez obzira kada su, na svoj užas, shvatili da je kult počeo da podstiče seksualne odnose između odraslih i dece, Rouz ipak po lepim uspomenama pamti svoje detinjstvo provedeno u italijanskoj provinciji.
- Odrastala sam u jednom veoma idiličnom okruženju – priseća se tih dana glumica koju pamtimo po ulozi jedne od sestara u seriji Čari.
Ona sama vrlo rano je prihvatila sopstvenu veru u Boga, ali joj se nikada nije dopadao hipi način i stil života, niti podređenost ženske uloge koja je bila na snazi u toj sekti.
- Oduvek sam bila ono što jesam. Nikad nisam htela da budem kao te žene. U suštini, njihova uloga se svodila na to da seksualno opslužuju muškarce. Srećom, moj tata je bio dovoljno jak da uvidi da je ideja slobodne ljubavi krenula stranputicom. I ne samo to. Tamo nije bilo dozvoljeno biti nesavršen. Sećam se, u jednom trenutku mi se pojavila bradavica na palcu. Tog dana sam šetala hodnikom, otvorila su se vrata i žena koja je izašla odatle me je zgrabila za ruku, isekla bradavicu žiletom, a zatim me poslala nazad u hodnik – ispričala je zvezda koju ćemo uskoro gledati u rimejku filma Konan Varvarin.

Kad joj je bilo deset godina, porodica se preselila za Ameriku, a s obzirom na to da su bili vaspitavani u drugačijem duhu i pritom nisu skoro uopšte govorili engleski jezik, Rouz i njena braća i sestre nalazili su da im je veoma teško da se uklope u tekovine savremenog društva.
- Uopšte nam nije bilo lako da se asimilujemo u mejnstrim način života. Činilo nam se da su svi oko nas naprosto dosadni. Neko kad čuje ovu moju priču, pomislio bi da je moja životna priča veoma čudna. Po meni su životi tih drugih ljudi čudni – otkrila je ova tridesetsedmogodišnjakinja koja je osim svojim glumačkim talentom oduvek skretala pažnju i zbog svog neobičnog imidža, ali i troipogodišnje veze sa kontroverznim muzičarem Merilinom Mensonom.

Izvor: Story.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još