Svađa u porodici Kardašijan

Svađa u porodici Kardašijan

Autor: | 06/09/2011

0

Model i televizijsko lice Kim Kardašijan doživela je juče pravu porodičnu dramu. Naime, tokom rijaliti programa “Keeping up with Kardashians” Kim, koja svakodnevno zarađuje basnoslovne svote novca nazvala je svog brata Roba gubitnikom i dodala kako čak i njihova petnaestogodišnja sestra Kendal koja se bavi manekenstvom zarađuje više od njega.
Roba su jako povredile njene reči pa se rasplakao, a ispred novopečenog supruga Krisa Hemfriza sestru je prozvao damom lakog morala, i pitao je da li bi i on trebalo da snimi kućni video kako bi više zarađivao i postao slavan poput nje.
Kada je njihova majka Kris shvatila šta se događa, i ona se rasplakala, a Kim je tada zaključila da Rob pati od bipolarnog poremećaja. Rob je kasnije majci rekao kako mu je dosta sestre koja se "ponaša kao kraljica" i nimalo ga ne poštuje. Tužno je dodao da je trebalo da studira pravo, kao njegov pokojni otac, ali da je sada za to kasno. Kris je ohrabrila sina rečima da nikad nije kasno da ostvari svoje snove. Ipak, brat i sestra su se kasnije za ručkom pomirili.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin