Počinje prvi fitnes foum festival: Nataša Bekvalac vežba u peni

Počinje prvi fitnes foum festival: Nataša Bekvalac vežba u peni

Autor: | 08/09/2011

0

 

Prvi fitness foum festival u organizaciji “Etnodžim-a” počinje u nedelju u nedelju u 16 časova na prestoničkom splavu "Fristajler", a trajaće celih 12 časova. Prisustvo su najavile i mnogobrojne poznate face iz sveta muzike i sporta, među kojima i Nataša Bekvalac koja vitkom linijom već godinama mami uzdahe muškog sveta.
- Prijatelji su me pozvali, i najverovatnije ću doći da vežbam sa njima. To je sjajna stvar, i mislim da bismo u današnje vreme svi trebali da se okrenemo sportu, prvenstveno jer nas oslobađa stresa - kaže Nataša.
Posetioci će potpuno besplatno uz poznate face i najbolje fitness trenere iz Rusije i Srbije moći da uživaju u fitness šou programu sastavljenom od tri časa, Š’bam 4, bodi kombat 49 i Zumba pena parti.
Pored Nataše, šouu će prisustvovati i Aleksandra Perović, Anabela i mnoge druge ličnosti iz sveta muzike i sporta, dok će se za muziku pobrinuti najbolji domaći di džejevi. Posetioci će na Fristajler moći da dođu i brodom, a u klubu će se umesto alkohola točiti voćni kokteli.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin