Uskoro film o životu Andreja Pejića

Uskoro film o životu Andreja Pejića

Autor: | 19/09/2011

0

Neobična životna priča manekena Andreja Pejića zaintrigirala je ne samo ljude iz sveta mode, već i holivudske producente koji nameravaju da je pretoče u film. Zanimljivo je da bi u tom ostvarenju glavnu ulogu mogao imati sam Andrej, pa bi mu se tako ostvario san o glumačkoj karijeri. Otkako se pre dve godine pojavio na modnoj sceni, Andrej ne prestaje da šokira i deli javnost, a tokom protekle sedmice bio je najveća zvezda Njujorške nedelje mode. Iako je do sada uglavnom bio angažovan za reklamiranje ženske odeće, Andrej je otkrio da mu je zapravo velika želja da bude pravi muški model.
Ovaj mladić sa ženstvenim crtama lica i krhkom građom ispričao je novinarima i da je nedavno postao zaštitno lice kampanje kreatora Marka Džejkobsa, a kada su neki predstavnici medija sugerisali da se šuška o filmu koji bi opisao njegov životni put od Tuzle, preko Australije, do uspeha na svetskim pistama, Andrej je bio misteriozan.
- Cilj mi je da se etabliram i u muškoj modi, ali nude mi se i neke filmske uloge, pa ćemo videti u kojem ću smeru da krenem - kazao je Andrej.
Po pisanju nekih američkih medija, nekoliko holivudskih producenata se utrkuje ko će pre velikim filmskim studijima ponuditi bolji scenario za film o androgenom modelu.
- Ne menjam ja svet, kao što mnogi tvrde, ali definitivno uvodim neke novine u modi. Pokušavam da ono što radim izazove osmeh na licima drugih - objašnjava Andrej, koga očekuje burna jesen na pistama.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin