Uhapšena Danijela Vranić

Uhapšena Danijela Vranić

Autor: | 19/09/2011

0

Pevačica Danijela Vranić uhapšena je u nedelju uveče, oko 21,30 časova, kod hotela "Balkan" zbog vožnje u pijanom stanju i napada na službeno lice - policajce koji su pokušali da je zaustave i legitimišu. Prema prvim informacijama, metalik sivi džip, marke "rendž rover", beogradskih tablica, saobraćajni policajci pokušali su da zaustave kod Studentskog parka, gde je brzinom munje, proleteo ulicom i umalo udario i pregazio jednog pešaka.
- Nismo ni slutili ko je vozač, samo smo pokušali da ga zaustavimo na vreme, kako nekog ne bi ubio - kažu saobraćajci.
Zbog nedozvoljene brzine kojom se kretao vozač džipa, za kojeg se kasnije ispostavilo da je popularna pevačica, više policijiskih vozila i desetak policajaca dalo se u poteru za njom. Sustigli su je, konačno, kod hotela "Balkan".
- Vozilo se zaustavilo, a dama u njemu se vrlo grubo obratila kolegi, spremna na svađu - ispričao je novinaru "Novosti" jedan od saobraćajaca.
- Odmah smo primetili da sa njom nešto nije u redu, odnosno da je ili pijana ili pod dejstvom droga. Na kulturan način smo je zamolili da nam pokaže dokumenta i izađe iz vozila. Ali, ona je odbila i dalje se bahato ponašajući, psujući, vičući...
Danijela Vranić je nakon toga uhapšena i privedena na saslušanje u najbližu policijsku stanicu. Na teret joj se, prema prvim nezvaničnim informacijama, stavlja napad na službeno lice i prebrza vožnja u pijanom stanju. Zbog težine izvršenog krivičnog dela, za očekivanje je da bude zadržana u pritvoru. Posle hapšenja pevačice, njeno vozilo je odvezao "pauk".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još