Marija Karan zavela Petra Kapisodu

Marija Karan zavela Petra Kapisodu

Autor: | 26/09/2011

0


Gradski kuloari ovih dana bruje zbog vesti da su lepa glumica Marija Karan i rukometaš Petar Kapisoda u vezi, te da je zgodni sportista raskinuo veridbu sa manekenkom i voditeljkom OBN televizije Dejanom Rosuljaš. Glumica i crnogorski zavodnik za sada kriju svoju romansu daleko od očiju znatiželjnika. Iako je Kapisoda važio za velikog zavodnika za kojim su uzdisale mnoge poznate dame kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori, činilo se da će se bivši rukometni reprezentativac konačno smiriti uz lepu voditeljku. Međutim, sudbina je očigledno imala druge planove. 
Inače, Dejana i Petar su svoju vezu započeli na proleće prošle godine, a kako su mediji tada pisali, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled. Par se verio na romantičnoj večeri kojom su proslavljali povodom godišnjice veze, a pričalo se da je Kapisoda skupoceni verenički prsten svojoj devojci kupio u Parizu.
Iako nikada nije govorila o medijskim spekulacijama vezanim za njen ljubavni život, lane je potvrdila da je u vezi sa jednim holivudskim agentom, ali nije želela da svoju vezu eksponira u javnosti. Kako za sada još uvek nema zvanične potvrde oprirodi odnosa lepe brinete i Petra Kapisode, ostaje da vreme pokaže šta je istina.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti