Dijana Janković nova muza Suzane Perić

Dijana Janković nova muza Suzane Perić

Autor: | 03/10/2011

0

Pop pevačica Dijana Janković biće zaštitno lice nove kolekcije poznate modne kretaorke Suzane Perić koja je simbolično nazvana "Na početku beše Broš". Sestra najbolje srpske teniserke Jelene Janković ovih dana ce snimiti set fotografija koje ce se naći u katalogu i na bilbordima širom Srbije, a ona se se naći i u ulozi manekenke na Suzaninoj reviji koja će 30. oktobra zatvoriti Fešn vik.
- Dijana je pravo osveženje na domaćoj muzičkoj sceni, pa sam sa timom saradnika odlučila da upravo ona ponese novu kolekciju. Revija će biti nešto drugačije, posebno, do sada neviđeno kod nas. Mamine i tatine devojčice, Lolite koje su kasnije postale sofisticirane dame poslužile su mi kao inspiracija koja je tragala za modnim dijalogom različitih trenutaka u životu jedne žene - navodi Suzana i otkriva šta će se sve naći u novoj kolekciji.

- Novi modeli su ženstveni, prefinjeni, svedeni i ekstravagantni. Bunde, kaputi, sakoi sa asimetričnim reverima, sa šljokicama, uske suknje, pantalone, haljine do kolena inspirisane haljinama karakterističnim za stil Monike Beluči, saten odela i, naravno, duge haljine. Dominiraju zelena, crvena, srebrna, camel bež i zlatna boja. Prisutne crna i siva naglašene su srebrnim nijansama. Paletu bogatih i kavlitetnih materijala čine kašmir, krzno, brurena svila koja elegantno pada i izuzetno kvalitetna vuna sa obradom šljokica i kamenja - rekla je Perićka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin