Kćerka Dragana Džajića uspešna manekenka

Kćerka Dragana Džajića uspešna manekenka

08/10/2011

0

Bliže se dve najznačajnije domaće modne manifestacije - „Fešn selekšn“ i „Fešn vik“ na kojima će pojedine revije raditi i Dragana Džajić (20), mlađa ćerka proslavljenog fudbalskog asa Dragana Džajića. Ona se već izvesno vreme bavi manekenstvom, pa je nosila modele Suzane Perić, Meline Džinović i drugih kreatora i modnih kuća, a slikala se i za kataloge.
- Manekenstvom se bavim iz ljubavi, jer srećom ne zavisim od honorara koji su ionako mali i, po pravilu, kasne. Takođe, bitno je i da imam sve predispozicije za ovaj posao, tako da ne moram da se maltretiram sa eventualnim dijetama, puštanjem kose ili bilo čime drugim. Priroda mi je dala da imam sve što je potrebno da budem model - kaže Dragana, dodajući da između revija i snimanja kataloga i editorijala, više voli ovo drugo.
- Naravno da dosta zavisi i od toga s kim radite, ko je fotograf. S druge strane, lepe su i revije, na sceni ste, ljudi okolo, pa se pravite važni, malo se šalim, ali je u suštini tako. Kad sam na sceni volim da imam kontakt s publikom. Nikada, kao većina manekenki, ne gledam isključivo pravo u fotoaparate i kamere, već volim da imam kontakt s ljudima, osećala bih se kao robot da samo idem pravo i nazad, zato volim da malo pogledam, da se nasmejem... Ipak, snimanje kataloga mi je za nijansu draže od revija.
Dragana priznaje da je imala problema, odnosno da nije dobila određene poslove zato što je kćerka Dragana Džajića, pošto se zna da u modnom biznisu ima visoko kotiranih partizanovaca.
- Videlo se iz pogleda i načina na koji su pričali sa mnom da ne žele da me angažuju. Jednom prilikom, kad su mi videli prezime, da bi me odbili rekli su mi čak da sam debela što nema veze s mozgom. Ali, srećom ima drugih klijenata kojima je nebitno ime, prezime, oni traže osobu koja će najbolje da se slika ili da iznese njihov model. Znači, ima predivnih ljudi, koji su se baš profesionalno odnosili prema svom i mom poslu.
Lepa Džajina kći dodaje da ima punu podršku roditelja i starije sestre Sanje za bavljenje modelingom, ali opet naglašava da uopšte nije zaluđenik u taj poziv i da ne namerava da pravi karijeru vrhunskog modela.
- Imala sam već i pozive da idem u inostranstvo, ali ih nisam prihvatala, pre svega zbog obaveza na fakultetu. Studiram menadžment na Fakultetu organizacionih nauka, i to mi je glavna preokupacija.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Selectmodeling.com

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti