Tarik Filipović: Porodica je najjača karika u mom životu

Tarik Filipović: Porodica je najjača karika u mom životu

Autor: | 28/10/2011

0

Tarik Filipović otkrio je za hrvatski portal "Index" čime se bavi u poslednje vreme. Osim standardnog voditeljskog posla na HRT-u, Filipović glumi u predstavi "Mrtve duše" i uživa u porodičnom životu.
- Zadovoljan sam, i dalje imamo standardnu gledanost kakvu smo imali i u najbolje vreme "Milijunaša", gledanost nam nikad ne pada ispod određene granice. Izašla je predstava "Mrtve duše", a proslavili smo i 50. prikazivanje "Spektakluka". Rene mi je najbolji i najdraži partner, smatram ga najboljim glumcem kod nas, ako to i nije - otkrio je Tarik.
Na pitanje šta preferira, film ili pozorište, Tarik je odlučno odgovorio kako u poslednje vreme više voli film.
- Uvek sam govorio pozorište, ali trenutno da me neko pita da li bi radije pet godina snimao filmove ili radio predstave, rekao bih film. Lepši je, slađi je, a i željan sam ga. Nemam omiljene reditelje i uloge, volim da radim sa svim ljudima koji znaju dobro svoj posao - izjavio je Tarik.
Prelaske iz pevačkih u glumačke vode, ali i glumce bez obrazovanja, Filipović komentariše ovako:
- Ako neko dobro peva, neka peva. Ako neko nema školu za glumu, a dobar je, zašto ne? Ali, ljudi su sve to olako shvatili, ovo što rade u nekim serijama, to je zločin.
Na kraju je popularni voditelj zaljučio:
- Porodični život je i dalje divan, to je najjača karika u mom životu. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin