Ivana Zarić: Htela sam da odustanem od televizije

Ivana Zarić: Htela sam da odustanem od televizije

Autor: | 30/10/2011

0

Voditeljka Ivana Zarić vratila se na male ekrane emisijom „Žene“. Dok u studiju Prve srpske televizije s koleginicama detaljno razgovara o socijalnim problemima, kada se kamere ugase, posvećena je svom suprugu, glumcu Ivanu Zariću, i kćerkama Katarini i Olgi.
- Poziv za emisiju „Žene“ došao je u pravom trenutku. Bila mi je potrebna pauza posle 20 godina aktivnog rada i vreme da se okrenem sebi i svojoj porodici. Bila sam prilično umorna od toliko godina neprestane akcije, jurnjave za rejtingom, stresova i imala sam period kada sam zaista želela i zauvek da se pozdravim s televizijom. Ko zna, da nisam dobila poziv sa Prve srpske televizije, možda bi se to i desilo - priča Ivana.
Na pitanje kako porodica i suprug reaguju na njenu emisiju i da li je kritikuju, poznata voditeljka kaže da je teško biti objektivan prema nekom s kim živite.
- Ono što mi neki zameraju jeste umerenost. Televizija voli oštrinu, buku, skandal. Ivan ne voli ekstreme, kao ni ja. Ja sam prilično miroljubivo raspoložena i voljna da turpijam sve hrapave površine. Moja borba za bolji svet nije u tuči, nego u razgovoru i kompromisu.

Na sličan način njih dvoje vaspitavaju i svoje kćerke, pa Ivana kaže da nema razloga da bude stroga majka jer, prema njenim rečima, ima sreće što su joj ćerke dobre i razumne, iako zna da je stres i problemi čekaju kad one budu malo starije.
- Starija je umetnica i kreativac. Pravi narukvice, ogrlice, cipele i tašne od četvrte godine. Ne prestaje da me iznenađuje. Mlađa je sva u muzici i plesu. Videćemo, tek se formiraju. Mi ih podržavamo i podržaćemo ih šta god da budu želele da rade u životu. Nisu sigurno ni naši roditelji bili oduševljeni kada smo im rekli čime želimo da se bavimo, jer roditelji za svoju decu uvek žele „siguran posao“. Pošto to u ovim vremenima više ne postoji, treba deci omogućiti da budu srećna na sve raspoložive načine - kaže voditeljka.
Ono što interesuje većinu dama koje prate njenu karijeru i novu emisiju jeste to kako uspeva da i posle četrdesete godine održi savršenu formu. Ivana otkriva da je najviše do genetike.
- Ne vodim dovoljno računa o svom izgledu, jedino što s godinama učim jeste da se hranim kvalitetnije.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin