Danilo Ikodinović: Posle svega - dobro sam

Danilo Ikodinović: Posle svega - dobro sam

08/11/2011

0

Samo ako to baš bude htela sudbina, Danilo Ikodinović će svoju kafanu „Tako je suđeno“ u Novom Sadu prodati i vratiti se u rodni grad Beograd. Zasada, Dača ne pravi takve planove.
- Kafanu smo moj prijatelj i ja tako dobro „uhodali“, da mi je za ove, bezmalo dve godine, postala drugi dom. E, sad, kada bi mi nebo poslalo nekog dobrog kupca, koji bi mi ponudio nezamislivo dobru sumu, verovatno bih došao u iskušenje da je prodam - kazao je proslavljeni vaterpolista povodom priča da će prodati kafanu i vratiti se u rodni Beograd.
- A, ne. Novi Sad sam mnogo zavoleo, prvenstveno ljude u njemu i ne planiram u skorije vreme da se selim. Kada bih prodao ovu kafanu, verovatno bih u Novom Sadu odmah otvorio drugu. Jer, kafana je oduvek bila moj san. Što se Beograda tiče, vratiću se kad-tad u svoj rodni grad, ali mislim da to neće biti uskoro.
Na pitanje novinara da li ima nade da mu se ispuni san da ponovo može da pomera prste povređene ruke Danilo je odgovorio:
- Ne, mislim da se to nikada neće dogoditi. Međutim, sve ostalo se nekako vraća u normalu. Pa, ne može ni život da vam uzme baš sve, mora, po zakonu verovatnoće, nešto i da vrati. A, sportu sam se vratio. Ne vaterpolu, ali uz plivanje, svakodnevno dan započinjem i trčanjem. Eto, posle mnogih bura, mogu ponovo da kažem - dobro sam.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti