Sportisti i domaćice obradovali decu u Domu u Veterniku

Sportisti i domaćice obradovali decu u Domu u Veterniku

Autor: | 09/11/2011

0

Već tradicionalno, prve nedelje u mesecu redakcija časopisa "Pošalji recept" u restoranu "Jastog" u Novom Sadu organizovala je humanitarnu akciju "Domaćica meseca". Vredne i iskusne domaćice takmičile su se u spravljanju čuvenog vojvođanskog specijaliteta – štrudli. Čast da degustiraju, a ujedno i ocenjuju ove mirisne i meke kolače pripala je našem poznatom rukometašu Stevi Popovu, veslačici Ivi Obradović, vlasniku "Prometeja" Zoranu Kolundžiji i redaktorki iz CPG Angelini Čakširan.

Titulu domaćice novembra meseca, za najukusniju štrudlu ponela je Ankica Selenić iz Novog Sada koja je osvojila 7 dana na Kopaoniku u vili "Jana", druga nagrada pripala je Miodragu Iliću iz Svrljiga koji je pored zavidnog kulinarskog umeća ispoljio i kreativnost a trećeplasirana takmičarka je Emina Krstić takođe iz Svrljiga.

Za tri prvoplasirane domaćice kompanije "Mitsides point" i "Kotanyi", kao i izdavačka kuća "Prometej", obezbedili su vredne poklone. Sve učesnike takmičenja kompanija "Minakva" darovala je poklon-paketima a CPG im je poklonila svoje najaktuelnije magazine.

Priliku da uživaju u neodoljivim specijalitetima domaćica i prijatnom društvu članova žirija imali su štićenici "Doma za decu ometenu u razvoju" iz Veternika.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin