Katarina Živković: Romantično putovanje za godišnjicu veze

Katarina Živković: Romantično putovanje za godišnjicu veze

Autor: | 09/11/2011

0

Pevačica Katarina Živković nedavno je angažovala  trenera aerobika da bi svoju figuru dovela do savršenstva. Nekoliko puta nedeljno sa najboljom drugaricom odlazi na treninge u jednu teretanu na Novom Beogradu.
- Ranije sam bila lenja i nisam imala potrebu da vežbam, pošto nikada nisam imala probleme sa viškom kilograma. Međutim, objasnili su mi da se fizička neaktivnost u mladim danima tek kasnije odrazi na zdravlje, pa sam odlučila da promenim navike. Nekoliko puta nedeljno idem na treninge i već primećujem poboljšanja - kaže Katarina i dodaje da sa dečkomBanetomJankovićem planira proslavu godišnjice veze.
- Iako je prošlo godinu dana otkako smo zajedno, dogovorili smo se da za početak naše veze smatramo trenutak kada smo završili učešće u rijalitiju „Farma", pošto je tek tada naš odnos postao kvalitetan i pravi partnerski. Zbog toga planiramo da krajem decembra otputujemo na sedam dana kako bismo obeležili prvu godišnjicu, a trenutno biramo odgovarajuću destinaciju - objasnila je ova mlada zvezda koja je nedavno promovisala i spot za pesmu „Ljubav“ u kome glumi i njen emotivni partner i kaže da još ne planira da stane na ludi kamen:
- Bane i ja nemamo velike planove kao što su zajednički život ili venčanje, jer nam je za sada lepo ovako. Naravno, kada dođe vreme, želimo da se ostvarimo u ulozi roditelja - zaključuje mlada Leskovčanka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još